• 4 april 2018

Renata Chlumska till Arjeplog: Föreläsning på Silvermuseet 7 juni 2018

När bergen kallar. Om att sätta upp egna mål och nå resultat. Föreläsning med bilder. Bergsklättraren och vandraren Renata Chlumska medverkar i Silvermuseets aula. Inledning av Anna Blomgren, Silvermuseet, turistbyråansvarig.
Tid: Torsdag 7 juni 2018 kl. 19.00–20.00. Fri entré.”Vare sig det gäller bergsklättring eller annan idrott, karriären eller fritiden och inte minst inom företagsvärlden så är verktygen för att uppnå målet snarlika. Vikten av motiverade medarbetare, kommunikation, öppenhet, att kunna hantera förändringar, möten med det oväntade och att ha magnetiska mål är bara några av komponenterna till att kunna förverkliga sina idéer.”
Renata Chlumska blev 1999 första svenska och tjeckiska kvinna att bestiga Mount Everest. blev 2015 den första svenska kvinna som klarade av att The Seven Summits – det handlar om att bestiga det högsta berget på varje kontinent. Renata Chlumska har under flera år blandat äventyren med föreläsningar och kurser.
Arrangör Top of Arjeplog. I samarbete med Arjeplogs kommun, Folkhälsorådet i Arjeplog, Framtidsbanken/Sparbanken Nord och Region Norrbotten.

Ett stort tack till alla som bidrar till detta evenemang!

Följ med till Veälbmábuovđđa! Under besöket i Arjeplog kommer Renata Chlumska att besöka Kyrkholmsskolan och Hornavanskolan. På fredag 8 juni inbjuds alla att bestiga Veälbmábuovđđa tillsammans med henne. Start kl. 10.30. Fika på toppen.